Lasse


 Jag heter Lasse och jobbar inom vården sedan 1999.
Jag har alltid velat hjälpa mina medmänniskor.
2003 Började jag jobba på Karolinska sjukhuset. Där mötte jag många som var i behov av vård, även personer som var i livets slutskede. Det var då jag verkligen fick bekräftat på att jag märker av andar.

Personligen är jag övertygad om att själen går vidare till ett nytt liv efter detta, men stannar en tid i en annan dimension.

När människor undrar om jag är troende, så svarar jag troende JA, jag har min personliga gud som ger mig stöd, detta kom till mig mer 2019, tror även på skyddsänglar/andar och att vi har en eller flera av dem runt omkring om oss.

2013 blev jag singel under en längre tid. Det var då jag fick chansen att börja utveckla mig själv, och komma på vad jag är ämnad att göra i detta liv. Jag genomgick några behandlingar som hjälpte till att frigöra mig från de negativa energierna som jag burit inom mej under lång tid.

Jag började märka mer och mer, att folk runt omkring mig sa att jag avger en så stark värme.
Då började jag bli mer intresserad av healing och allakrafter som vi egentligen bär inom oss. Men jag var själv inte redo att ta stegen.

Det var först under 2014 som jag med på puttning av min dåvarande sambo och vänner, jag började förstå att jag hade någon slags talang. Reikin har gjort så att jag har fått bättre kontakt med mina skyddsandar, och givit mig insikt om var min plats i livet är.
På senare år har jag gått ett flertal kurser inom det mediala och vuxit mycket själsligt.
2018 blev jag träningsmedium. Det innebär att man kommit långt, behöver bara göra vissa prov.

Med vänliga hälsningar Lasse/ Lars Göran Andersson