Hejsan.
som ni vet så har jag tidigare skrivit om filminspelning, det har skjutits upp några gånger.
Men på grund av olika omständigheter som jag inte tänker skriva om här så blir det inget med denna person som jag tänkte anlita för detta. :-\

Men där emot har jag bestämt mig för att med hjälp av webbkameran och en extern mikrofon till en början skapa egna filmer om min verksamhet inom Healing till en början, kanske en del om meditera eller vad jag kommer på som jag vill dela med mig av. :-D

Det blir säkert mycket jobb med att spela in och redigera själv men ska nog bli kul att utforska det också. Filmerna kommer vartefter komma ut på Youtube men länkarna kommer ni hitta på min hemsida och på min FB sida, så ni får ta del av mina egenskapade filmer. :-D

Ha det så bra så länge så hörs vi framöver.
Kram till er alla. :-) :-D ;-)