Om ni är flera personer/djur och vill ha distanshealing med feedback på e-mail av mig ska du beställa tid för distanshealing för grupp, då kan ni befinna er i tex bostaden under behandlingen.

-Det jag behöver då av dig är plats/platser ( allas plats om ni är på olika adresser) och telefonnummer. Om ni är på samma plats behövs bara ett telenummer annars allas telenr så jag kan kolla att ni är redo. Vill helst sända sms. en elller flera e-mailadresser dit jag kan sända vad jag kände.
När det är dags, ringer eller smsar jag upp dig/er för att bekräfta att ni är redo att ta emot Reikin. Därefter hörs vi av per e-amil, jag väntar ett tag så du hinner komma till sans, då berättar vi för varandra hur vi upplevde behandlingen.
- Att tänka på för dig under behandlingen. Du sitter eller ligger bekvämt utan att ha armar eller ben korsade. Ser till att inte bli störd närmaste 30 min som behandlingen tar.

KOSTNAD:45 min - en timme med email 2-10st kostnad 700:- 
Om ni är fler så kan vi diskutera ett pris