Andetolkning är en seans enskild eller grupp då tar jag kontakt med döda anhöriga eller någon nära vän som du ska kunna känna igen. Både människor och djur kan förekomma.
-Det går till så att jag beskriver personen, eller något kännetecken som personen har och du kan bekräfta om du vet vem det är.
Sedan förmedlar jag budskapet från den döde personen och du kan ställa frågor tillbaka.
-Kontakten jag får med döda anhöriga kan vara olika svag eller stark. Ibland kan de också vilja förmedla hälsningar till andra släktingar. De brukar förmedla det som är viktigt här och nu, och de vet inte om kommande händelser som sjukdomar eller dödsfall som skulle vara negativa för oss.
Det jag har fått veta är att alla som har dött är nöjda med det nya livet, och de kan sakna oss men de tycker att de har det mycket bättre nu.

Enskild seans Antingen hos dig eller i min bostad Lillkyrka Enköping. Kan också ta via telefon, chatten på Facebook.
Om jag kommer till dig så tillkommer milersättning.
Seans privat sittning tar ca en timme. Om du vill få kontakt med en speciell person så kan förbereda dig genom att fundera ut vem du vill ha kontakt med och vilka frågor du har till personen. Anars beskriver jag annden som kommer, när du har givit ditt godkänade till budskap så kan du ställa ett par frågor till anden som kommer. Brukar försöka hinna med två kontakter per sittning. 

KOSTNAD:Enskild
30 min. 300:-

45min. 450:-

60 min. 550:-. 


Gruppseans tar jag 3-8 personer då ingår milersättningen upp till 5 mil från min bostad Lillkyrka Enköping. Jag håller på tills alla fått varsin hälsning.
Om ni är fler än 8 personer håller jag på i 3 timmar med en rast på ca 20 min Då garanterar jag inte budskap till alla deltagare. 

Grupp 3-6 personer 300:- per person milersättning ingår upp till 5mil 

Kontakta mig genom att fylla i kontaktformuläret så bestämmer vi därefter tid och plats.